n pølsevogn er et perfekt indslag til konfirmationen

 

Konfirmation og pølsevogn

 

 

Pølsevogn til konfirmanden......

 

 

 

 

Efter en smuk konfirmation med venner og familien har man brug for en let natmad, som ikke er tidskrævende og som alle kan lide. Her lejer du en pølsevogn som afslutning på den store dag, din konfirmation, med en menu, som alle vil kunne lide. Vi serverer både hotdogs og pølser i alle afskygninger og har et stort menukort. Det er også muligt at få oksekøds- og kyllingepølser til din næste julefrokost – der er mad til alle. Blandt vores specielle serveringer har vi krydderfætter, ostepølser, pølser i baconsvøb, medister og knækpølser.

Vores dygtige personale følger naturligvis med, så I blot skal koncentrere jer om jeres fest eller arrangement. Vores pølsemænd og pølsedamer er professionelle og yder deres bedste for at give dit arrangement den bedste oplevelse med pølsevognen.

Vi håndterer alle arrangementer i alle størrelser fra en mindre konfirmation med den nærmeste familie til de større arrangementer med rigtig mange mennesker.  
Hygiejnen er i top når vi kører ud med vores top hygiejniske pølsevogne og vores dygtige personale er alle udstyret med hygiejnebevis som sikrer dig og dine gæster med den bedste service.
Vi udlejer og bringer pølsevogne ud i Jylland, på Fyn det meste af Sjælland og du skal ikke selv afhente. Pølsevognen fra Festvognen.dk vil blive et hit til din næste fest når vi serverer hele Danmarks national spise – pølsen. Om I spiser den almindelige hot dog eller fransk hot dog har vi det hele med når vi serverer til dit næste arrangement.

konfirmationsfest med pølsevogn

Ring eller send en mail og få et uforpligtende tilbud på leje af en pølsevogn til Danmarks bedste priser. Alle priser er inkl. Moms og transport – og du skal ikke røre en finger.

Blandt fordelene ved at leje en pølsevogn hos os til din næste fest er, at du slipper for opvasken og al oprydningen med maden – den tager vi os af så du kan fokusere på dit arrangement og dine gæster. Det bliver omdrejningspunktet og dine gæster vil hylde natmaden da alle elsker en god dansk pølse efter en fantastisk fest.

 

Vi kan tilbyde:

pølsevogn til konfirmation

Arrangementer fra 30-10.000 personer - vi har rutineret personale til at klare netop din opgave.

Alle vores pølsevogne har naturligvis opnået glade smiley'er.

Vores personale har selvfølgelig alle hygiejnebevis - en god sikkerhed for vores kunder.

Vi kan komme med 1, 2, 3 eller helt op til 6 pølsevogne, så vi kan klare de helt store arrangementer.

Stort udvalg af pølser og hotdogs (9 forskellige på vores menukort)

Vi har noget for enhver smag. Kyllinge- eller oksekødspølser, kan vi også tage med.

Udover gode pølser leverer vi en rigtig god oplevelse - og det er netop, det folk husker efter en julefrokost

Priser er inkl. transport med serviceminded, effektivt, frisk og venlig betjening.

Få et godt tilbud på leje af en pølsevogn

 

twitter Google+ LinkedIn Pinterest Festvognen p Facebook